ΚΡΟΝΟΣ ΕΚΟ Α.Ε.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΩΝ

Στις απογραφές των εμπορευματων κάθε επιχειρησης , ειτε σε ετησια ειτε σε άλλη χρονικη στιγμη , διαπιστωνεται ότι καποια προϊοντα ή εμπορευματα ή και αλλα στοιχεια του ενεργητικου της επιχειρησης , για λογους ελαττωματικοτητας , εκτος μόδας ληξης του χρονου κατανάλωσής τους και αλλους λογους , είναι αφενος αχρηστα και μηδενικης αξιας και αφετερου καταλαμβανουν αποθηκευτικους ή κυριους χωρους των επιχειρησεων.

Τα αγαθα που ανηκουν στις παραπανων περιπτωσεις κάθε επιχειρηση εχει διακαιωμα, νομιμα , να τα καταστρεψει .

Η εταιρεια μας στα πλαισια των αδειοδοτημενων δραστηριοτητων της , αναλαμβανει για λογαριασμο της κάθε επιχειρισης της διαδιακασια αυτή .
Ειδικοτερα

  • Παραλαμβανουμε τα υλικα αυτά με ειδικα κοντεινερ από τις εγκαταστασεις της εταιρειας .
  • Μεταφερουμε τα υλικα αυτά στις εγκαταστασεις μας , με ειδικα φορτηγα οχηματα για τη διαχειριση τους .
  • Τα υλικα αυτά μετα την διαχειριση της και αναλογως τις συστασης τους οδηγουνται σε νομιμα τελικους αδειοδοτημενους αποδεκτες .
  • Μετα την ολοκληρωση της διαδικασιας διαχειρισης εκδιδουμε το προς την συνεργαζομενη επιχειρηση το σχετικο πιστοποιητικο καταστροφης .

Κατά την παραλαβη τους τα υλικα συνοδευονται υποχρεωτικα από Δελτιο Αποστολης της , ή και Πρωτοκολλο καταστροφης αν και εφοοσον αυτό απαιτειται και στο οποιο περιγραφονται αναλυτικα τα ειδη και οι ποσοτητες των εμπορευματων .

Με τη συγκεκριμενη υπηρεσια η επιχειρηση αποκομιζει τα παρακατω πλεονεκτηματα .

  • Διαγραφη από το ενεργητικο της επιχειρησης αχρηστων υλικων
  • Πληρη νομικη καλυψη .